Pusat Kecantikan Hesta

 

 

Suria Secret Ramping Balm

 
424662_278216405620289_1407300758_n

 


  

 

Suria Secret Ramping Balm

 

http://3.bp.blogspot.com/-bvZPT247604/UIUfbmu1Q7I/AAAAAAAADYQ/i0E_pbjfq20/s1600/LB94909thm.jpg

HARGA RM69.90

RM50.00 (Free Pos Semenanjung)
RM55.00 (Free Pos Sabah / Sarawak)

 

KEBAIKAN RAMPING BALM SURIA SECRET :

Sebab 1: Masa Yang Singkat – Ramping Balm adalah satu produk unik yang mampu menurunkan berat badan anda dalam jangkamasa yang singkat seawal 2 MINGGU.

Sebab 2: Bahan Semulajadi Dan Tidak Berbahaya – Ia diadun daripada herba-herba yang terpilih khusus untuk mencarikan lemak, membuang lebihan air dan angin di dalam badan. Kami pasti anda kan kagum dengan keberkesanannya.

Sebab 3: Boleh Dijadikan Penawar Serba Guna – Selain daripada kuruskan badan, Ramping Balm boleh merawat gout, sakit pinggang dan sendi, darah tinggi, penat, lelah, migrain, senggugut, kanak-kanak kencing malam dan untuk wanita selepas bersalin.

Sebab 4: TIDAK PERLU Diet, Bersenam Atau Makan Ubat – Anda tidak perlu risau akan ada kesan negatif terhadap kesihatan tubuh badan kerana Ramping Balm berbentuk seperti wax (sapu)dan bukan produk makanan. Hanya perlu SAPU pada tempat lemak mahu dibuang, dan makan macam biasa tanpa perlu berdiet.

Sebab 5: Proses Pembakaran Lemak Yang Lama – Anda akan rasa panas pada bahagian sapuan dan ianya tahan berjam-jam lamanya. Kebanyakan produk lain hanya tahan 1-2 jam sahaja. Anda juga tidak akan rasa perut memulas atau cirit-birit seperti menggunakan produk makanan untuk kurus yang lain. Tapi tidak bagi Ramping Balm, anda jalani hidup seperti biasa dan dalam masa yang sama berat menurun. Hebat kan?

Sebab 6: Tidak Mengeluarkan Bau Kuat Dan Kurang Menyenangkan – Ramping Balm tidak mengeluarkan bau yang kuat. Baunya nipis dan natural. Orang tidak akan tahu yang anda sedang menggunakan krim kurus.

Sebab 7: Tahan Lama Sehingga1 hingga 2 Bulan – Disebabkan Ramping Balm bersifat seperti wax, ia membuatkan produk ini tahan lama. Tidak seperti produk lain yang bersifat gel dan krim, ia akan cepat habis jika digunakan dengan banyak. Penggunaan biasa membolehkan ianya bertahan sehingga 2 bulan. Bagi penggunaan hardcore (kerap dan sapuan tebal) ia boleh bertahan sehingga 1 bulan.

Sebab 8: Mudah Dibawa. Saiznya cukup-cukup saja untuk tahan lama tapi pada waktu yang sama cukup kecil untuk mudah dibawa kemana-mana. Ia juga muat dengan mudah di dalam handbag yang kecil!

 

http://3.bp.blogspot.com/-AwlJaeUVyhI/UIUfcQManeI/AAAAAAAADYY/yP19FAa732E/s1600/SECRET.jpg

Cara penggunaan :

  •     Untuk buang lemak – just sapu pada kawasan2 yang ada lemak.
  •     Darah tinggi /migrain – sapu pada belakang leher.
  •     Gout / sakit2 sendi/ senggugut / lelah – sapu pada kawasan yang sakit.
  •     Ibu2 lepas beranak – sapu di perut dan kawasan berlemak yang lain, sebaiknya pakai bengkung atau korset selepas sapu balm.

Cara belian:http://hesta1stopbeauty.com/cara-belian/

Sponsor
iklan125-1
Forex
iklan125-6
iklan125-8
iklan125-4
iklan125-3
iklan125-2
iklan125-7
Fanpage