Pusat Kecantikan Hesta

Aura White GlutaCollagen 900 000mg

produk kecantikan
Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah – tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

Aura White nih merupakan inovasi gabungan terkini iaitu :

L-Glutathione
Talapia Collagen
Vitamin C
Hyaluronic Acid
Tripal Stem Sell Phytocelltec

Malah kalau uolls nak tahu, Ianyanya merupakan inovasi kecantikkan teknologi Jepun tau….
Nak tahu aper tu Inovasi kecantikan Jepun????
Jum baca bawah nih ūüėČ

1. Kulit Cerah & Gebu 
Diformulasi dengan teknologi dari Jepun mengabungkan Tilapia Collagen, -Glutathione, Vitamin C, Hyaluronic Acid dengan bahan semulajadi yang lain seperti Tomato Stem sell, Epal Stem sell, Rosella stem sell, Lemon, Turnip, Strawberi, Maquiberi, Papaya, Sarang Burung, Astaxanthin, & Pinebark dimana ia bertindak 3 kali ganda mencerahkan kulit, membaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, pigmentasi serta kulit kering & kasar. Hasilnya kulit lebih putih, halus, licin dan gebu. SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

2. Kecantikan Kulit & Rambut 

Secara teliti ia dapat membantu anda yang mengalami masalah keguguran rambut berminyak atau kulit kepala kering tidak kurang juga yang mengalami kuku mudah patah, berbunga dan kering. Meningkatkan kalsium yang diperlukan oleh tubuh badan member tulang lebih kuat

3. Sesuai bagi Ibu mengandung & menyusu 

PGC ini sesuai bagi ibu mengandung dan menyusu kerana kandungan khasiat vitamin yang tinggi ia menyalurkan nutrisi terus kepada bayi di dalam kandungan dan mengalakan pemprosesan susu yang banyak jadi si ibu cantik bersama bayi yang comel

4. Lebih Aktif & Bertenaga 
Jika dulu anda lesu dan mudah penat PGC boleh membantu anda member tenaga serta mengurangkan sakit sendi & otot. Kebiasaan tidak kira lelaki atau wanita bergerak aktif setiap hari kekurangan kolagen & vitamin adalah penyebab utama masalah kelesuan. Aktifkn Hidup Anda !

5. Kesihatan Dalaman 
Formulasi 3x stem sel phytocelltec pkar kesihatn telah membuat penyelidikan selain PGC ini baik untuk kulit ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru

Formula Lengkap 

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

Rasa Yang Lazat 

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

Tanpa Bahan Tambahan 
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

Keistimewaan Aura White Gluta Collagen 900,000mg

  • 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
  • memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
  • menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
  • mengurangi kedutan dan garis2 halus
  • mengecilkan pori2 kulit
  • menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  • meningkatkan sistem imunisasi badan
  • mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  • mengatasi masalah jerawat dan jeragat
  • mengurangi sakit radang/sendi
  • mengandungi probiotik dan 3 kali stem sel
  • sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
  • membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
  • mengurangi kolesterol
  • menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
  • meningkatkan kualiti tidur
  • sesuai untuk lelaki dan wanita


Cara Pengambilan : 

1. Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
2. Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas
5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

Tips penjagaan kulit supaya mendpt kesan yg Positif Sblom & Selepas pengambilan Aura White

Faktor Utama yang perlu dipertimbangkan : 
1. Umur
2. Jenis kulit
3. Jenis produk kosmetik yang selalu digunakan dan persekitaran

cara hidup individu seperti bekerja di luar atau dalam bilik berhawa dingin.Penjagaan kulit secara umum : 

  • Memilih produk yang tepat yang sesuai dengan umur dan jenis kulit anda
  • Elak menggunakan skrub muka yang kasar terutamanya yang berkulit sensitif, dan mempunyai masalah jerawat yang teruk serta sedang mengambil rawatan khas kulit. Ia boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pengeluaran melanin.
  • Bagi mereka yang menjalani rawatan intensif masalah jerawat, anda di syorkan pengambilan minuman Aura White kerana ia dapat membantu dan mengurangkan masalah kulit anda.
  • Elakkan memicit jerawat semasa rawatan, ia secara langsung menganggu proses rawatan dengan peluang jangkitan yang tinggi dan menyukarkan proses rawatan.
  • Selepas pengambilan minuman Aura white anda perlu menjaga pemakanan anda supaya kulit anda akan lebih canti dan gebu
  • Tidur yang mencukupi supaya badan anda tidak letih dan lesu
  • Selalu amalkan senaman sekurang-kurang 5 -10 minit
  • Amalkan Minuman Aura White supaya kesan pada kulit anda nampak positif dari sebelum
  • Amalkan minum air putih banyak setiap hari

Jangan putus asa….


Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga

Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan.
Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.
Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.

Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.
Banyak keberkesanan pada kulit & badan

Conversation antara Hanez Suraya & peminat beliau tentang Aurawhite! I ‚ô•
Artis popular pyn dah consume Aura White..
Anda bila lagi….??

PERHATIAN!!

Untuk mengelakkan kekeliruan, berat kandungan Aura white 900 000mg tidak berubah, masih sebanyak 500g  walaupun  berubah nama kpd Aura White 900 000mg.. perubahan berlaku hanya kpd concentration bukan kpd BERAT!


Adleesa menggunakan Aura White & SF beauty..

TESTIMONIAL

Harga Aura White
RM 140.00
Set Classique
Aura White + 2be gorgeous detox
RM 185.00
Kos penghantaran: rm 6
Sponsor
iklan125-1
iklan125-8
iklan125-6
iklan125-3
Forex
iklan125-5
iklan125-7
iklan125-2
Fanpage