Pusat Kecantikan Hesta

Cocoa Minda & Delima Plus GSC (Formulasi AlHadi)

comiban1


 

Cocoa Minda & Delima Plus GSC

(Formulasi AlHadi)

PRODUK KELUARAN WAIMII HEALTH

 

Produk 1 :

COCOA MINDA ALHADI (Formulasi AlHadi)

Gabungan unik di antara DHA, Astaxantin dan cocoa. Khusus untuk perkembangan dan kemajuan minda

download

Harga: RM 39.00 seunit

 

Deskripsi Produk : Rumusan minda AlHadi adalah ilham daripada pengalaman seorang Doktor perubatan yang berpengalaman merawat pesakit dari golongan orang kampong yang mendapati kebanyakan penyakit dan masalah kesihatan berpunca daripada pemakanan tak teratur. Dengan rumusan ini, masalah pemakanan sihat terutamanya dikalangan kanak-kanak dan ibu hamil terjaga. Minuman ini dirumus dengan mengguna bahan sejati tanpa pengawet dan pemanis tiruan.

Kandungan : COCOA,VEGETABLE CREAMER,DEXTROSE, ASTAXANTHIN, DHA, SUGAR

Berat sachet : 30 gram x 12 paket (sekotak)

Caraguna : Tuang kandungan satu sachet kedalam 250 ml air panas dan kacau Boleh ditambah ais. Minum satu sachet sekali sehari.

Nota : Minuman ini sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

Fakta DHA : Docosahexaenoic acid atau DHA adalah komponen utama dalam fosfolipid otak dan mata. DHA perlu untuk perkembangan dan kemajuan fungsi otak, mata dan sistem saraf . Kekurangan DHA dikaitkan dengan kemerosotan kognitif, peningkatan kematian sel saraf dan kemurungan. Wanita hamil yang mengambil DHA dikaitkan dengan kawalan emosi yang baik daripada ibu dan peningkatan ketajaman ingatan dan penglihatan kepada bayi atau anaknya. Tambahan pengambilan DHA dalam pemakanan boleh membantu individu yang mempunyai sejarah penyakit jantung, bayi pramatang dan untuk membantu kemajuan minda yang sihat terutama dikalangan kanak-kanak.

Fakta Astaxantin
 : Astaxantin adalah antioksidan semulajadi yang unggul ekstrak daripada hidupan laut yang berupaya meningkatkan sistem daya tahan, melindungi sel daripada kerosakan oksidatif, melegakan tekanan atau stress, melindungi mata dan kulit daripada kerosakan dari UVA dan UVB, boleh meningkatkan kekuatan dan stamina. Keunikan astaxantin yang boleh melepasi atau menyeberangi `barrier` otak dan mata dengan mudah telah menunjukan keistimewaannya untuk membantu fungsi otak dan mata dengan berkesan.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

 

Produk 2 :

DELIMA PLUS GSC (Formulasi AlHadi)

Iaitu gabungan delima bersama `grape seed’ (anggur merah) dan ‘colostrum`

download (1)

Harga: RM 49.90 seunit

Deskripsi Produk : Minuman ini dirumus untuk melindung diri daripada ancaman luaran dengan cara membina kekuatan dayatahan badan disamping boleh menyerlahkan keremajaan dan kehalusan kulit, bentuk badan yang ideal dan kelihatan muda secara semulajadi. Rumusan ini tidak mengandungi bahan pengawet dan pemanis tiruan.

Kandungan : Delima, biji anggur merah, colostrums, krimer sayuran, gula, xylitol, dextrose, vanilla.

Berat sachet : 30 gram x 12 paket (sekotak)

Caraguna : Larutkan dalam 250 ml air suam, kacau dan boleh ditambah ais jika ingin sejuk. Minum satu sachet sekali sehari. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Fakta Delima : Delima digelar `super fruit` mengandungi antioksidan yang unggul diterajui asid ellagik yang berupaya melindungi kalenjar prostat, payu dara, organ paru-paru dan jantung. Boleh menghalang pembentukan plaque yang melonggok dalam salur darah arteri, mengurangkan aras LDL atau kolesterol jahat, mencegah kemerosotan rawan dan melambatkan proses degenerasi sistem saraf dan otak.

Fakta Anggur Merah : Mengandungi antioksidan yang poten daripada poliphenol dimana kajian mendapati biji anggur boleh melegakan kelainan ketakcukupan vena dan kerapuhan kapilari darah. Boleh memperbaiki penglihatan malam, membantu melindungi kulit cetusan pendedahan matahari, memecahkan lemak tersembunyi dan melindungi badan daripada penuan pramatang.

Fakta Kolostrum : Kolostrum kaya dengan perisian semulajadi daripada dua faktur utamanya iaitu faktur imun dan faktur pertumbuhan atau penyembuhan yang berupaya meningkatkan dan mengimbangi sistem imuniti badan, melawan jangkitan kuman dan kesan bahan toksik. Memperbaiki nisbah berat otot dan lemak badan, mengimbangi aras gula dan tekanan darah, melegakan kemurungan dan memperbaiki mood, membantu menyihatkan sendi,rawan,otot dan menyegarkan kulit. Menggalakan flora usus sihat, mempercepatkan pemulihan kecederaan dan meningkatkan keupayaan dan stamina.

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

Cara Belian:http://hesta1stopbeauty.com

Sponsor
iklan125-2
iklan125-5
iklan125-3
iklan125-4
iklan125-8
iklan125-1
iklan125-6
Forex
Fanpage