Pusat Kecantikan Hesta

BSY NONI Black Hair Magic, BSY NONI Enzim, BSY Shampoo Color Shine – Untuk atasi masalah rambut !

images (1)

 


 

BSY NONI Black Hair Magic

BSY NONI Enzim

BSY Shampoo Color Shine

 

Produk 1 :

BSY NONI Black Hair Magic

http://2.bp.blogspot.com/-N7NVSoKa5js/UMsQpJ0HONI/AAAAAAAAFI8/m3xzbdWzofQ/s1600/bsy-noni-black-hair-magic_1.jpg

Kotak Besar – 20 Paket BSY NONI Black Hair Magic

 

*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*-.-*

Harga :

1 paket  : RM 15.00 ————–RM Pos 6.00
5 paket  : RM 55.00————–RM Pos 6.00
1 kotak kecil (10 paket) : RM 75.00 —RM Pos 6.00

 

1 kotak besar (20 paket) : RM 145.00 – Free Pos
3 kotak kecil (30 paket) : RM 195.00 – Free Pos
3 kotak besar (60 paket) : RM 330.00 – Free Pos

BSY Black Hair Magic – Berfungsi untuk mengatasi masalah rambut gugur, merawat uban, gatal kulit kepala & menyihatkan akar rambut, ia akan menghitamkan rambut anda dengan penggunaan kali pertama sahaja.Boleh digunakan pada bila-bila masa dan dimana sahaja, memastikan anda kelihatan muda dan berwajah baru. MEMANG PASTI & SUPERB..Cubalah anda pasti terpegun.

Bahan-Bahan BSY Black Hair Magic NONI :

  • Diperbuat daripada tumbuhan herba sebagai bahan kesihatan rambut. Intipati semulajadi tulin daripada Polygonum Multiflorum Thunb, ginseng dan sebagaimya. Lebih berkesan daripada shampu hitam rambut lain di pasaran.
  • Sungguh mudah digunakan, keberkesanan hitam segera selepas penggunaan. Hanya perlu 7-10 minit untuk menghitamkan rambut secara semulajadi, bila-bila dan dimana saja. Ia memastikan kehitaman rambut anda dan terserlah dari akar ke bahagian akhir rambut.
  • Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin rambut dan perapi. Kini anda boleh terus meninggalkan uban-uban yang menyusahkan.

Tujuan Pemakaian BSY Black Hair Magic NONI:

  • Masalah rambut berpunca daripada masalah kulit kepala. Kulit kepala yang bermasalah akan menyebabkan keguguran rambut,kelumumur, rambut terlalu kering, rambut berminyak, radang kulit kepala dan macam-macam. Oleh kerana ramai bertanya bagaimanakah untuk menghitamkan uban yang selamat daripada bahan kimia dan kesan sampingan, maka disini kami memperkenalkan produk yang berasaskan herba dan selamat digunakan oleh kaum lelaki dan wanita untuk menutupi rambut beruban.
  • Cantik dan bergaya belum tentu selamat. Penggunaaan pewarna yang diperbuat daripada bahan kimia akan menyebabkan kita menanggung risiko dikemudian hari seperti kanser kulit dan sebagainya. Oleh itu pilihlah produk yang selamat dan diyakini bebas daripada kesan sampingan di kemudian hari.
  • Di kalangan rakyat Malaysia ada yang menamakan produk ini Noni BSY, BSY Noni,Syampu Noni, Syampu Fed Noni, Syampu herba Noni, BSY Black Hair Magic, BSY Syampu, Syampu BSY, Syampu herba Noni, Syampu ajaib Noni dan macam-macam nama lagi. Walau apa pun yang mereka namakan, ianya adalah produk yang sama.
  • Syampu Hitam Fednoni BSY adalah Syampu Penghitam Rambut semulajadi yang dihasilkan secara berkualiti tinggi dari ramuan herba semulajadi Pati Mengkudu 100% dari Kepulauan Pasifik Selatan, akar Chinese Knotweed (PolygonumMultiflorum Thunb) yang juga dikenali sebagai Shouwu dan akar Ginseng, semuanya ramuan semulajadi 100% bebas kimia.

Info benar mengenai produk ini:

images (1)

  • Diperbuat daripada tumbuhan herba sebagai bahan kesihatan rambut. Intipati semulajadi tulen daripada Polygonum Multiflorum Thunb dan ginseng. Keberkesanannya terbukti sebanyak 6 kali lebih berkesan daripada shampu hitam rambut lain di pasaran.
  • Sungguh mudah digunakan, keberkesanannya terbukti. Hanya perlu 7-10 minit untuk menghitamkan rambut secara semulajadi, bila-bila dan dimana saja. Ia memastikan kehitaman rambut anda dan terserlah dari akar ke bahagian akar rambut.
  • Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin rambut dan perapi. Kini anda boleh terus meninggalkan uban-uban yang menyusahkan. Berkesan dalam tempoh 7/10 minit sahaja dan ini DIJAMIN.!!

Antara bahan-bahan yang terkandung dalamnya :

.images (1)

Terdiri daripada Tumbuhan / herba dengan intipati semulajadi
1. Ekstrak buah Noni / Mengkudu
2. Panx Gingseng
3. Ganoderma
4. Lucidum
5. Asid Amino
6. ZPT (Zinc pyrithione)
7. Collagen

Ia bukanlah sejenis dye yang menghitamkan luaran rambut sahaja sebaliknya menghitamkan rambut dari dalam dari akar ke hujungnya kerana keberkesanan akar Shouwu tersebut telah lama digunapakai orang Cina untuk menjaga kehitaman dan kesuburan rambut.

 

MEMPUNYAI SIJIL HALAL IFANCA
(ISLAMIC FOOD AND NUTRITION COUNCIL OF AMERICA)
Rujukan: http://www.ifanca.org/products/index.php?prodId=16958
Manufacturer Name: Guangzhou Bsy Bio-Tech Co., Ltd
Halal No. 4-89003-000158

Cara-Cara Penggunaan Syampu Herba Fed Noni

http://4.bp.blogspot.com/-_fx3bFc4YgY/UMsQqbdVgUI/AAAAAAAAFJA/oQ6nkY1rP-s/s1600/cara+pakai+syampu.jpg

1. Gunakan sarung tangan.
2. Lembab dan bersihkan rambut.
3. Masukkan Syampu Herba Noni didalam bekas atau mangkuk dan kacau hingga sebati.
4. Ratakan / Urut di keseluruhan rambut dan kulit kepala.
5. Biarkan selama 10 minit.
6. Cuci, bilas sampai bersih dan letak sedikit conditioner biasa.

Digunakan sekali atau 2 kali sebulan.

http://4.bp.blogspot.com/-dfbtMHVPjGY/UMsQrNo34CI/AAAAAAAAFJI/8qXnKXHfwMU/s1600/noni+box+1.jpg

PERTANYAAN BIASA MENGENAI SYAMPU NONI

1. Berapa lama rambut putih akan menjadi hitam ? – 10 minit. Semasa meratakan syampu pun rambut sudah mulai hitam. Jadi, pastikan syampu diratakan dengan baik untuk mendapat rambut hitam berkilat.
2. Berapa lama tahan rambut hitam tu ? – Rambut yang sudah hitam selepas disyampu tidak akan kembali putih seperti sebelumnya. Apabila rambut putih yang baru tumbuh sudah banyak, ulanglah syampu sekali lagi.
3. Bolehkah rambut tumbuh hitam selepas menggunakan Syampu BSY ini ? – Boleh. Selepas penggunaan kerap ( 4 – 7 hari sekali ), selama beberapa bulan kemudiannya, rambut baru akan tumbuh hitam semula. Pakailah Enzim Noni untuk mempercepatkan keberkesanannya.
4. Adakah Syampu BSY ini seperti dye ? – Tidak. Syampu ini menyerap masuk ke dalam urat rambut, bukan menyelaputi seperti dye. Maka, ia sah di bawa solat.
5. Adakah Syampu BSY ini akan luntur pada tudung selepas digunakan ? – Tidak. Selepas bersyampu, bilaslah dengan bersih dan lap kering.Pastikan 7-10 minit aje.
6. Rambut saya gugur teruk, bagaimana cara untuk pakai syampu ini ? – Semasa mensyampu, pastikan syampu diratakan pada kulit kepala dan urutlah kulit kepala anda. Perap kepala lebih lama sehingga 20 minit. Pasti, akar rambut anda menjadi lebih kuat !Tambahan kepada syampu, cuba tambahkan enzim noni berselang antara tempoh bersyampu.
7. Kanak-kanak boleh pakai ? – Boleh. Kanak-kanak yang mempunyai masalah kelemumur, kulit kepala berkeping-keping, adalah digalakkan memakai syampu ini. Titiskan Enzim Noni pada tempat yang bermasalah teruk.
8. Adakah semua orang sesuai menggunakan syampu ini ? – Ya. Anda boleh menguji kesesuaian dengan menyapukan sedikit syampu dibahagian leher selama 10 minit. Jika tiada perubahan, anda boleh terus menggunakan syampu. Ujian ini adalah untuk mengenalpasti adakah anda alah kepada herba. Ada sesetengah org ALAH PADA HERBA ( sila baca panduan pada kotak). Jika ragu &takut kesan ini cuba dibahagian leher atau lengan. JIka ada tanda/perubahan maka jangan guna syampu. Jika masih berhajat, ubati dengan pengambilan enzim noni (membantu merawat alahan)

TESTIMONI  SYAMPU NONI

 

 

 

 

http://4.bp.blogspot.com/-3dc1J15NSoQ/UMsQtIonAMI/AAAAAAAAFJg/NjTDNrK4ZgU/s1600/testi-noni+1.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-GDcup-bJPYE/UMsQuMxI_XI/AAAAAAAAFJo/KR9tq6unXxk/s1600/testi-noni+3.jpg

+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+

.

Produk 2 :

Shampoo BSY Color Shine

download (6)

2 jenis Shampoo BSY Color Shine : Blonde / Claret

Kandungan Sekotak : 12 Paket

Harga : RM 130.00 sekotak

Detailed Product Description
1. Make hair claret shiny;
2. Clean hair;
3. Hair conditioner;
4. Help hair growth;
5. Anti-dandruff & UV protection.

BSY Color Shine
It contains various Chinese herbal extract such as Noni, Wild Ginseng, Wild Ganoderma Lucidum, Olive Oil, Aloe Vera and Ayurvedic Herbs. It dye hair in black color quickly and absorbed effectively to nourish, protect hair from losing and scalp itchiness.
The brand new USA technology formula without chemical can easily cleans the hair and conditioning smooth while darkening gray hair. It also promotes hair to grow healthier and stronger. Enriched  with effective supplement such as Vitamin A, D, E and K help to nourish, soften and shine. The herbal hair color shampoo easily apply and leave a natural black, lustrous and beautiful hair.

Certificate : GMPC, Halal Certificate, SGS Test Report, Free Sale Certificate, Health Certificate,  Certificate of Analysis, CE, CQC, SASO and so on.

DIRECTIONS :
1. Put on a pair of gloves;
2. Wet the hair and wipe off most of the water on the hair;
3. Tear open the sachet and squeeze the cream into a bowl then mix evenly;
4. Promptly apply the mixture into the hair, massage and soak for 7-10 mins;
5. Rinse off thoroughly.

Plant Essence : Chinese Black Olive Extract, Noni Extract (Morinda Citrifolia Fruit Juice), Ganoderma Lucidum Extract, Ginseng Extract (Panax Ginseng Root Extract), Aloe Vera Extract, Ayurvedic Herbs, Polygonum Multiflorum.
Warning : For External Use Only. Avoid contact with eyes. If contacts occurs, flush completely with  clean water.

+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+

.

Produk 3 :

NONI Enzim BSY

(Purest NONI Enzyme)

download (7)

Plant Essence 100%

Nature’s Amazing Healer

Kandungan Sebotol : 10 ml

Harga :

Sebotol : RM 45.00
Sekotak (10 botol) : RM 265.00

http://3.bp.blogspot.com/-BorC_xaGR-s/UNGFHRwmo7I/AAAAAAAAFYY/leXQDGb8-HQ/s1600/noni5.edit.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-4FG6xtUhMMw/UNGFIBr0AqI/AAAAAAAAFYg/MlevlhQ6hPQ/s1600/noni6.edit.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-MZrcDF6CuSc/UNGFIo9WDmI/AAAAAAAAFYo/DaVdyWhnZ_s/s1600/noni7.edit.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-0UBdyKvo7nY/UNGFJZxdjtI/AAAAAAAAFYw/B3XGbQJdJOc/s1600/noni8.-edit.jpg

 

Cara Belian:http://hesta1stopbeauty.com

Mungkin anda juga meminati :

Sponsor
iklan125-2
iklan125-8
iklan125-3
iklan125-7
iklan125-5
iklan125-4
iklan125-6
Forex
Fanpage